Chituri presetupe etansari mecanice hidrofoare D16mm

- Chituri presetupe etansari mecanice hidrofoare D16mm - Calitate , Stoc

Chituri presetupe etansari mecanice hidrofoare D16mm

Chituri presetupe etansari mecanice hidrofoare D16mm

Chituri presetupe etansari mecanice hidrofoare D16mm

Imagini cu Chit presetupa etansare mecanica hidrofor D16mm

d1(mm) d3(mm) l3(mm) d7(mm) l4(mm) d6(mm) l1(mm)
13 39 13 42 8 18 21

KIT DE ETANSARE MECANICA FORMATA DIN:

ROTATIV model BB2, Diametru ax 16 mm, 16x39x13 mm din grafit, carbura de siliciu, sau TC cu carcasa sau arc din inox AISI 304 dublu directional.
Pe stoc avem doar varianta din grafit

STATIONAR model BB2, Diametru ax 16 mm, 18x42x8 mm din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura sau etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON. 
Pe stoc avem doar varianta din NBR.

UTILIZARE LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA sau REZIDUALA

Temperatura: – 20 ⁰ C / + 120 ⁰ C

Presiunea ≤ 6 Bari

Viteza ≤ 10 m/secunda

Produsele sunt made in Germania si sunt însoţite de certificat de calitate şi garanţie*. 

Linkuri utile din recomandarile noastre ! Pentru oferta noastra completa de incalzire accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus  Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tip-cartus-diametru-10mm/ Pentru INCALZIRE aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: