Cheder cauciuc 4x4mm siliconic profil patrat

- Cheder cauciuc 4x4mm siliconic profil patrat - Stoc, Livrare 24H in tara !

Cheder cauciuc 4x4mm siliconic profil patrat

Cheder cauciuc 4x4mm siliconic profil patrat

Chederul siliconic cu profil patrat 4x4mm, introducere . Este un articol tehnic de etansare cu sectiune patrata din elastomer de tip cauciuc siliconic cu duritatea de 60/70 Shore. Acest produs din MVQ este un snur cu sectiune patrata de culoare alba. Snurul din cauciuc MVQ siliconic este o garnitura patrata ce se poate folosi atat la etansare cat si la ghidare. Putem livra si la metru sau multiplu ca suport la masinile de ambalare. Acest produs din cauciuc mai este cunoscut si ca profil patrat din cauciuc MVQ 60/70Sh.

 • Latura patratului din cauciuc siliconic: 4 mm
 • Grosimea cauciuc siliconic: 4 mm
 • Lungime cauciuc siliconic : acest produs este disponibil la colac.
 • Material, duritate, culoare cauciuc siliconic : MVQ 60/70 Shore – duritate standard
 • Utilizare snur cauciuc MVQ: Industria alimentara la etansare si suport la masini de ambalat alimente. Produsul rezista la intemperii, radiatii cu ultraviolete,etc.
 • Modalitate de livrare: orice cantitate dar nu mai putin de 50 lei + TVA la facturare
 • Snur cauciuc siliconic – un produs standard disponibil in depozitul TEHNOCOM LIV
 • Produsele sunt din import UE însoţite de certificat de calitate şi garanţie*

Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: