Bulon tijă cilindrică asamblat cuplaje mecanice

- Bulon tijă cilindrică asamblat cuplaje mecanice - Stoc Livrare 24/48H !

Bulon tijă cilindrică asamblat cuplaje mecanice

Bulon tijă cilindrică cu flansă asamblat cuplaje mecanice elastice ci bolturi. Descriere Bolturi elastice tip PRB-900-16 pentru motoare electriice de 24347 kilowaţi. Aceste bolturi mecanice elastice se livreaza echipate cu elemente elastice de tip D din cauciuc.

Type L(mm) G(mm) D(mm) d(mm)
PRB-900-16 n/a n/a n/a n/a

In linkul de mai jos gasiti programul complet https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/bolturi-metalice-cuplaje-mecanice-elastice-pb-flex/

In linkul urmator gasiti produse similare din aceeasi gama https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/sisteme-de-etansare-mecanica-reparat-grupuri-de-pompare/cuplaje-mecanice-permanente/cuplaje-mobile-elastice-cu-bolturi-element-elastic-din-cauciuc/

Tehnocom Liv Program livrare Cuplaje Mecanice https://www.tehnocomliv.ro

Tehnocom Liv ofera spre vanzare Cuplaje mecanice cu manson si Cuplaje mecanice cu flanse. Tehnocom Liv detine stoc si de Cuplaje permanente mobile rigide pentru compensarea abaterilor axiale. Tehnocom Liv are stoc complet de Cuplaje cu gheare detalii in linkul urmator https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/cuplaje-elastice-pentru-motoare-si-arbori/semicuplaje-mecanice-elastice-cu-gheare/cuplaje-elastice-cu-gheare/cuplaj-elastic-mecanic-cu-gheare-hrc/  Aceste tipuri de cuplaje mecanice sunt formate din doua semicuplaje identice centrate pe un inel tip stea, rozeta. Modele detinute in stoc de Tehnocom Liv de Cuplaje cu gheare sunt din fonta si din aluminiu ca in linkul prezentat mai sus. Cuplajele cu gheare au un element elastic intermediar tip stea ce se utilizeaza pentru transmiterea de momente de torsiune mici, Detalii in linkul urmator https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/elemente-elastice-cuplaje-din-cauciuc-poliuretan/rozeta-steluta-elastica-cuplaje-cu-gheare/stelute-cuplaje-cu-gheare-cu-joc/  Din acest motiv sunt preferate la pompe de ungere si la dispozitive actionate manual. Nu detinem stoc de Cuplaje mecanice cu stifturi transversale. Aceste se aprovizioneaza sau se executa doar pe baza de comanda ferma.

Cuplaje permanente mobile rigide

Cuplajele mecanice permanente mobile rigide se folosesc pentru compensarea abaterilor radiale. Cuplajul Oldham este cel mai utilizat tip de cuplaj din aceasta categorie de cuplaje mecanice. Acest cuplaj are diverse solutii constructive, diferind prin forma elementelor componente. Cele doua Semicuple sunt identice si au un element elastic intermediar ce face legatura dintre cele doua semicuplaje.

Cuplaje permanente mobile rigide pentru compensarea abaterilor unghiulare

Aceasta categorie de cuplaje mecanice cuprinde si asa numitele cuplaje cardanice. Cuplajul cardanic este cuplajul ce realizeaza legatura intre arbori si a caror pozitie este variabila. Elementul principal al cuplajului este o cruce sau o cupla cardanica care face legatura dintre cei doi arbori concurenti. Aceste cuplaje sunt formate din 2 furci. Furcile sunt asamblate pe capetele de la arbori si sunt legate intre ele printr-un elementul intermediar sub forma de cruce cardanica descrisa mai sus.

Cuplaje mecanice permanente mobile rigide si Cuplaje mecanice permanente mobile elastice

Cuplaje mecanice permanente se folosesc pentru compensarea abaterilor combinate si au in componenta niste elemente elastice intermediare nemetalice din cauciuc sau poliuretan.  Din aceasta categorie fac parte si cuplajele mecanice elastice cu bolturi, detalii in linkul urmator https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/cuplaje-elastice-pentru-motoare-si-arbori/cuplaje-mobile-elastice-cu-bolturi-element-elastic-din-cauciuc/ Cuplajele mecanice elastice cu bolturi se executa in doua variante standardizate: varianta N – normala si varianta B cu bucse distantiere. In componenta acestor cuplaje intra doua semicuplaje nu neaparat identice ci diferite ca dimensiuni. Bolturile elastice montate pe cele doua semicuplaje ajuta la starngere si la asamblarea acestuia in vederea transmiterii miscarii de rotatie

Cuplajul elastic de tip Stromag sau Periflex

Cuplajul elastic de tip Stromag sau Periflex  este unul dintre cunoscute tipuri de cuplaje mecanice elastice. Acesta are in componenta o anvelopa taiata sau un bandaj din cauciuc. Mai multe detalii de spore bandajul din cauciuc in linkul urmator https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/elemente-elastice-cuplaje-din-cauciuc-poliuretan/element-intermediar-elastic-flex-din-cauciuc/garnitura-elastica-panzata-cuplaj-periflex-stromag Cuplajul Periflex are in componenta doua semicuplajele identice plus elementul elastic intermediar din cauciuc panzat sau cu insertie cu firer textile. Montajul sau asamblarea se face prin suruburi prin intermediul unor discuri. Nu detinem stoc de cuplaje mecanice elastice cu elemente intermediare nemetalice.

Bulon tijă cilindrică asamblat cuplaje mecanice

Va asteptam la sediul nostru din Focsani sa descoperiti si alte tipuri de cuplaje mecanice elastice cu bolturi sau cu disc elastic tip Hardy. Acest model este caracterizat prin elasticitate torsionala si deformabilitate mare. Va putem oferi si cuplajul mecanic de tip Vulkan cu bandaj sectionat, mai usor de executat si cu capacitate de transmitere a sarcinii mai mare decat a cuplajului Periflex Stromag.

Cuplaje elastice cu elemente intermediare metalice

Cuplajul mecanic cu arc serpuit de tip Bibby se intalneste mai rar si este format din doua semicuplajele identice cu dantura exterioara. Dantura exterioara se găseşte printre dinţii cărora este montat arcul şerpuit realizat din banda metalica executata din otel de arc. Cuplajul mecanic este protejat la extertior prin doua carcasele asamblate in interiorul carora se introduce vaselina groasa. Aceasta unsoare este foarte vascoasa si are rolul de a reduce uzura elementelor precum si micsorarea zgomotului din timpul functionarii.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: