Bucsa elastica cauciuc NBR D12x30x33mm

- Bucsa elastica NBR cuplaj bolturi Ø12x30x33mm - Calitate , Stoc

Bucsa elastica NBR cuplaj bolturi Ø12x30x33mm

Bucsa elastica NBR cuplaj bolturi Ø12x30x33mm este rezistenta la diversi agenti chimici, uleiuri minerale si variatii ale temperaturii. Acesta amortizeaza şocurile şi vibraţiile. De asemenea, compenseaza abaterile de poziţie ale arborilor (aparute la execuţie sau montaj). Cuplajele elastice sunt caracterizate prin rigiditate şi prin capacitatea de amortizare. Existenţa cuplajelor elastice în sistemele mecanice duce la o imbunatatire a comportamentului in cazul unor solicitări oscilatorii.

Elementele intermediare elastice nemetalice pot fi realizate din cauciuc, mase plastice etc. Acestea au durabilitate şi capacitate de încărcare mai reduse. De aceea se recomandă utilizarea in cazul unor sisteme cu şocuri moderate şi vibraţii de intensitate moderata. Aceste cuplaje elastice nu necesită mentenanta si sunt uşor de instalat.

Bucsa elastica NBR cuplaj bolturi Ø12x30x33mm – Detalii tehnice:

 • Diametru interior: 12 mm
 • Diametru exterior: 30 mm
 • Lungime/Inaltime: 33 mm
 • Cauciuc standard: NBR sau PN 70/80 Sh
 • Produs standard disponibil in stoc

Produsele sunt made in Franta si sunt însoţite de certificat de calitate. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de : istoricul comercial dintre cele 2 societati, celebritatea clientului si  valoarea facturii. Condiţii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar. Pe site-ul nostru gasiti mai multe tipuri de elemnt elastic, un exemplu ar fi tip C: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/bucsa-cuplaj-elastic-o30-30x15x30/  Firrma noastra distribuie si rezistente electrice infrarosu, ceramice, colier, cartus, rezistente electrice de incalzit aer. Detalii complete gasiti la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-incalzire-electrice-aer-cuptoare-aeroterme/ Linkuri utile din recomandarile noastre ! Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tipuri-de-etansari-mecanice-garnituri-pompe/presetupa-cu-oring-si-arc-conic/etansari-mecanice-pompe-apa-tip-bb5/ Pentru Rezistente Electrice de INCALZIRE AER prin procesul de convectie accesati linkul urmator https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/

Daca doriti sa vedeti o scurta prezentare a companiei noastre completa accesati linkul : http://www.tehnocomliv.ro/

Pentru Piese Mecanice, Organe de masini sau Consumabile de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE accesati linkul urmator : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/

Cum comand Bucsa elastica NBR cuplaj bolturi Ø12x30x33mm ? In prima faza obtine-ti oferta noastra de pret prin apasarea butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Ulterior veti primi oferta noastra de pret.

Totodata veti primi pe langa conditiile comericiale si fisa tehnica completa a produsului. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri sa folosesca platforma on-line . Acest fapt este valabil atat la ofertare cat si pentru comenzi. Acesta modalitate ofera RAPIDITATE şi EFICIENTA MAXIMA ! RAPIDĂ deoarece va ofeim informatii precise despre stocuri iar oferta de pret este trimisa aproape instant ! Completati campurile datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: