Surub hexagonal cu flansa strangere cuplaje mecanice

- Surub hexagonal cu flansa strangere cuplaje mecanice - STOC LIVRARE 24H !

Surub hexagonal cu flansa strangere cuplaje mecanice

Surub hexagonal cu flansa strangere cuplaje mecanice program si detalii livrare. Introducere Bolturi si suruburi cu cap hexagonal cu flansa .Tehnocom Liv ofera Bolturi elastice pentru cuplaje mecanice elastice tip PRB-228-11 de 322 Kilowati . Bolturi elastice cuplaje elastice PRB-228-11 322Kwati, alte detalii. Aceste Bolturi mecanice elastice se folosesc la cuplajele mecanice elastice cu bolturi cod PRB-228-11 si se preteaza la motoare electrice cu puterea de  322 Kwati. Bolturile elastice se livreaza separat sau la set si sunt imbracate cu elemente elastice din cauciuc de tip D. Din punct de vedere mecanic este o tijă cilindrică cu cap hexagonal prevăzută cu filet la un capat. Produsul servește la asamblarea a două semicuplaje mecanice elastice.

Bolturi elastice pentru cupalj cu bolturi Tip Lungime (mm) Grosime (mm) Diametru exterior element elastic din cauciuc (mm) diametru filet (mm)
PRB-228-11 93 41 37.5 M14

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/cuplaje-elastice-pentru-motoare-si-arbori/cuplaje-mobile-elastice-cu-bolturi-element-elastic-din-cauciuc/

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: