Amortizor cauciuc tampon cu surub Ø8

- Amortizor cauciuc tampon cu surub Ø8 -

Amortizor cauciuc tampon cu surub Ø8

Amortizor cauciuc tampon cu surub Ø8, scurta descriere si introducere. Tampoanul cauciuc amortizor cilindric este folosit la atenuarea vibratiilor. Aceste trepidatii apar in timpul functionarii unor echipamente si utilzaje tehnice. Dintre acestea cele mai frecvente sunt electropompele,termoventilatoarele, generatoarele de energie electrica. In egala masura sunt utilizate si la instalțiile electrice, motoarele electrice, utilajele industriale precum masini agricole, etc. Dintre cele mai cunoscute avantaje enumeram: mentenanta simpla, elasticitate foarte buna, cost scazut, si durata de viata lunga.

A(mm) B(mm) B(mm) B(mm) B(mm) B(mm) C E (mm) s (mm)
8 6 8 10 13 15 M3 6 1

Desfasurator amortizoare de cauciuc Cod A1 PM – D1 8mm reprezinta diametrul exterior iar B inseamna tipurile de grosimi standardizate masurate si exprimate in mm. Filetul se prescurteaza cu M3 si este de tip metric tipul si l (mm) = 6 reprezinta lungimea tijei filetate exprimata in mm.

A(D1) X B(h) X E-A (d2) – Diametru exterior X Inaltimea x Lungimea tijei x Tipul de Filet, Program livrare variante, tipuri, modele:

 • Tampoane din cauciuc si amortizoare D1 8 X H6 X M3 X 6 – mm
 • Tampon cauciuc si amortizor D1 8 X H8 X M3  X 6 – mm
 • Amortizoare de cauciuc D1 8 X H10 X M3 X 6 – mm
 • Amortizor cauciuc D1 8 X H13 X M3 X 6 – mm
 • Amortizor si tampon cauciuc D1 8 X H15 X M3 X 6 – mm

Pe langa – Amortizor cauciuc tampon cu surub Ø8 – Din recomandarile va prezentam Rezistenta Cuptor Electric

Rezistenta cuptor electric introducere, scurta descriere. Esti dezamagit de slaba calitate a rezistentelor electrice aflate la vanzare pe piata din Romania? Cauți rezistenta cuptor electric de calitate superioara? Nu ai gasit inca Rezistente pentru cuptoare electrice profesionale ? Alege oferta TEHNOCOM LIV . Rezistentele electrice livrate de TEHNOCOM LIV sunt ideale la încălzirea aerul din interiorul incintelor si cuptoarelor cu cu termoventilatoare. Avem cel mai mare stoc si rezistente cuptoare electrice de cea mai buna CALITATE. Rezistenta electrica incalzire cuptor de la TEHNOCOM este cea mai apreciata rezistenta electrica industriala. Rezistenta cuptor electric este folosita la schimburi mari de căldură pentru centrala electrică. Rezistența electrică cuptor se utilizează la tunele de baxator si masini de ambalare. Modele cu aripioare sunt ideala pentru aeroterme electrice profesioanale. Importam rezistenta electrica tip tub cu o multitudine de dimesiuni, puteri si tensiuni. In depozitul nostru din Focsani gasiti o gama larga si diversificata de rezistente electrice de incalzire. Peste 5000 de elemente standard de incalzire utilzate la mașini electrice, mașini de gătit. cuptoare electrice de pița, vatră de copt produse de morarit și panificatie.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/

TEHNOCOM LIV Garnituri Cauciuc

http://www.tehnocomliv.ro/cauciuc.php

Produse din aceeasi categorie

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: