Snur din cauciuc patrat NBR70 5X5mm

- Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm - STOC LIVRARE IMEDIATA

Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm

Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm

Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm

Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm

Este de fapt un profil dreptunghiular din cauciuc spongios sau o banda  O regasim foarte des ca suport la masini de ambalat sau garnitura de etansare la tancuri si rezervoare. Acest produs mai este cunoscut si ca snur patrat din cauciuc neoprenic . Platbanda din cauciuc neoprenic alb are 15 Shore (15×10×1000 – lxgxL) mm.

 • Latime cauciuc Etilen-Propilen-Dien-Monomer: 15 mm
 • Grosimea cauciuc Etilen Propilen Dien Monomer: 10 mm
 • Lungime cauciuc EPDM : acest produs este disponibil la cordon de 100 metri. Se poate taia din colac orice cantitate in metri liniari.
 • Material si duritate cauciuc EPDM : EP 15 Shore Negru
 • Utilizare banda cauciuc EPDM (Etilen-Propilen-Dien-Monomer): Industria alimentara pentru etansare sau suport la masini de ambalta alimente. Produsul rezista la intemperii, radiatii cu ultraviolete,etc.
 • Modalitate de livrare: METRI liniari
 • Platbanda din cauciuc Etilen Propilen Dien Monomer este un produs standardizat si este disponibil in stocul nostru TEHNOCOM LIV din Focsani.
 • Produsele sunt din import Germania însoţite de certificat de calitate şi garanţie*

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/

https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/profil-patrat-platbanda-din-cauciuc-siliconic-130/page-1/

EPDM (Etilen-Propilen-Dien-Monomer):este un cauciuc sintetic care datorită structurii sale chimice are un excelent comportament in conditii climatice extreme si în același timp, nu este atacat de micro-organisme. Snur cauciuc EPDM si menține constant proprietățile sale fizice și chimice între -50 º C și până la 130 ° C. Snurul din cauciuc EPDM are o rezistență mare la alungire de peste 4 ori. Snur cauciuc EPDM – produs ușor de instalat pe orice tip de suprafață indiferent de forma și neregularitatile stratului suport. Sistemul de etansare cu snur cauciuc EPDM pastreaza proprietatile sale mecanice și chimice . Snurul din cauciuc patrat EPDM is pastreaza elasticittate in intervalul de temperatuta îminus 45 ° C și plus 130 grade Celsius. Profilul sau banda de cauciuc EPDM se comporta bine inductie. Materialul EPDM-ul fiind un elastomer are revenire elastica buna, revenind la pozitia initială după un efort de alungire.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url
  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title
  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: