Garnitură şnur cauciuc patrat Cr15 neoprenic

Garnitură şnur cauciuc patrat Cr15 neoprenic

Garnitură şnur cauciuc patrat Cr15 neoprenic ,descriere, introducere.

TEHNOCOM LIV va ofera Șnururile de etanșare de secțiune rotundă sau șnururi O de cea mai buna CALITATE.  Șnururile din  cauciuc sunt elemente sau garnituri de etanșare din cauciuc NBR MVQ EPDM SBR VITON. Snurul caucius este fabricat prin extrudare. Șnururile din  cauciuc sunt utilizate la etanșări statice. Nu se recomnda la etansari dinamice. Snurul etansare din cauciuc cu sectiune rotunda,forma patrata si rectangualara se utilizeaza in situatia in care nu exista inele ,,O”, garnituri plate sau D-ringuri standardizate la dimensiunea respectiva. Cauti snururi si garnituri de etansare ieftine si de calitate ALEGE din OFERTA noastra. COMANDA imediat snur cauciu si adeziv sau lipici cauciuc. TEHNOCOM LIV este importator direct si producator snur cauciuc rotund,snur cauciuc patrat.

TEHNOCOM LIV fabrica elemente si garnituri de etansare din SBR NBR EPDM FKM Viton Siliconic.

TEHNOCOM LIV va oferta gama diversa de articole tehnice din cauciuc. Avem stoc de SNUR CAUCIUC Diametru 6 MM NBR 70.Shore la cel mai mic pret din tara. Pretul este in Lei pe metru liniar. Disponibilitate: In stoc – Alege varianta potrivita. In completarea gamei de snururi de etansare va oferiim si Snururi din teflon, snururi grafitate,V-ringuri si mansete de etansare, benzi de teflohn,garnituri si elemente elastice din poliuretan, placi sau covoare din cauciuc,tampoane cauciuc antivibratii, Burduf sau element elastic din cauciuc pentru cuplaje. Snurul cauciuc se poate cumpara la Rola sau la bucati de un mettru sau 1200 mm.

Snur etansare din cauciuc rotund NBR solutia ideala in etansare rapida !

Pentru comenzi ne puteti contacta prim FAX, email sau telefonic. Livrare promta in 24 H in tara. STOC MARE Preturi Avantajoase DE ETANSARI MECANICE si TAMPOANE CAUCIUC ! Gamă Largă GARNITUTI din CAUCIUC, ARTICOLE tehnice din cauciuc, ARCURI elicoidale,ARCURI DE TRACTIUNE,RESORTURI INDUSTRIALE. Stoc cuplaje elastice cu bolturi si cuplaje cu gheare in  domeniul Transmisiilor Mecanice. Produsele noastre au uz sau caracter Industrial. Gama Completă de Etanșări Mecanice pompe apa, Simeringuri de presiune,Simeriunguri rezistente la tempearatuara și Inele O din cauciuc. Comandă acum online! Producători de Renume.

DE 17 ANI ALEGEREA PERFECTA IN CONSUMABILE INDUSTRIALE !!

Snur cauciuc neoprenic patrat 12x12.5x1000mm

Snur cauciuc neoprenic patrat 12×12.5x1000mm Snur cauciuc neoprenic patrat 12×12.5x1000mm Este de fapt o platbanda din cauciuc neoprenic sau un profil dreptunghiular. O regasim foarte des ca suport la masini de ambalat cu folie termocontractibila. Acest produs mai este cunoscut si ca snur patrat din cauciuc neoprenic . Platbanda din cauciuc neoprenic alb are 15 […]

STOC LIVRARE RAPIDA