Elemente elastice CEB la cuplajele elastice

Elemente elastice CEB la cuplajele elastice

Aceste elemente elastice CEB de la cuplajele elastice se impart in patru categorii;

Element elastic din cauciuc NBR 80 Shore pentru cuplaje elastice cu bolturi tip A.

Aceste garnituri din cauciuc seamana cu niste burdufuri deoarece sunt striate la exterior si drepte sau lise la interior. Termitatiile sau capetele acestora sunt drepte. In popor mai sunt cunoscute ca pufere.

Element elastic din cauciuc pentru cuplaj cu bolturi tip B.

Aceste elemente elastice seamana cu cele de tip A. Singura diferenta sunt cele doua terminatii care la capete au cele doua muchi putin rotunjite.

Element elastic din cauciuc ptr. cuplaj tip C

Elementele elastce din cauciuc tip C sunt drepte atat la interior cat si la exterior. Seamana practic cu niste bucse.

Element elastic din cauciuc ptr. cuplaj tip D

Elementul elastic din cauciuc de tip D este oval sau elipsoidal la exterioe si drept la interior. Ca si forma seamana cu un butoi gaurit pe interior.

Modelul prezentat ofertat catre dvs. este de tip A si este fabricat din cauciuc NBR 80 Sh material ce are urmatoarele caracteristici tehnice;

Aceste elemente elastice sau bandaje din cauciuc se fabrica din cauciuc nitrilic (perbunan) sau butadien acrilo nitrilic prescurat NBR amestec rezistent la mai multe medii de lucru. Proprietatea cea mai de seama este rezistenta la solventi organici alifatici si uleiuri. Aceasta rezistenta creste cu cresterea continutului de acrilonitril. Au rezistenta buna la temperaturi ridicate, pana la 130°C in mod constant pana la 160°C la perioade de contact reduse.